αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Η ΚΥΑ για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2013-2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...

Εγκατάσταση Νέων Αγροτών 2013-2014. Ανακοινώθηκε η αναμενόμενη ΚΥΑ (αρ. 26463) για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών στο ΦΕΚ 3181/16-12-2013. Η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση αποτελεί τροποποίηση και συμπλήρωση του ΦΕΚ 2497/Β΄/9.12.13 και όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του Προγράμματος Νέοι Αγρότες 2013-2014.

kya_programmatos

Υπολογίζεται ότι 6000 δικαιούχοι θα μπορέσουν να ενταχθούν στη δράση, με πριμ πρώτης εγκατάστασης κατά μέσο όρο στα 17.000 ευρώ (με μέγιστο τα 20.000 ευρώ) και υπολογίζεται ότι ο αριθμός των δικαιούχων μπορεί να αυξηθεί στους 7000. (Αναλυτικότερα για το ποσό χρηματοδότησης).

Το πρόγραμμα θα έχει, όπως όλα δείχνουν, περίπου τις ίδιες προϋποθέσεις με το προηγούμενο πρόγραμμα Νέοι Αγρότες 2009 της περιόδου 2007-2013.

Μία από τις τροποποιήσεις που ψηφίστηκαν είναι ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με βάση τα πορίσματα της τελικής αξιολόγησης και το όριο των διαθέσιμων κάθε φορά πιστώσεων, συντάσσει πίνακα κατάταξης αποτελεσμάτων αξιολόγησης και κατατάσσει τους ενδιαφερόμενους κατά απόλυτη σειρά βαθμολογίας στις ακόλουθες κατηγορίες:

i. Εν Δυνάμει Δικαιούχοι

«Εν Δυνάμει Δικαιούχοι», θεωρούνται οι πρώτοι της σειράς κατάταξης, οι οποίοι καλύπτονται από το όριο των διαθεσίμων πιστώσεων της περιόδου. Όσοι ανήκουν στην κατηγορία αυτή θα μπορούν να κριθούν οριστικά δικαιούχοι, εφόσον εντός χρονικού ορίου που ορίζεται με το Άρθρο 22 της ΚΥΑ εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον.

ii. Επιλαχόντες

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται κατά σειρά βαθμολογίας, ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις αλλά δεν καλύπτονται από το όριο των διαθέσιμων πιστώσεων. «Επιλαχόντες» μπορούν να κριθούν ως «εν δυνάμει δικαιούχοι», εφόσον ήδη «εν δυνάμει δικαιούχοι» δεν εκδηλώσουν ενδιαφέρον ή εφόσον καταστεί δυνατόν να ληφθεί απόφαση να εφαρμοστεί η διαδικασία ανακατανομής πιστώσεων της παραγράφου 5 του άρθρου 21.

iii. Απορριπτόμενοι

Στην κατηγορία αυτή θα περιλαμβάνονται όλες οι περιπτώσεις υποψηφίων που κρίθηκαν ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης.

Αίτηση Αξιολόγησης και Δικαιολογητικά

Το γραφείο μας είναι στην διάθεσή σας για μια συζήτηση των προϋποθέσεων και παρουσίαση των πλεονεκτημάτων και των υποχρεώσεων του συγκεκριμένου προγράμματος.

Δείτε αναλυτικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή του φακέλου σας. Συγκεντρώστε αυτά που σας αφορούν και προσκομίστε τα στην Αγροσύμβουλος  για να ξεκινήσουμε άμεσα την προαξιολόγηση του φακέλου σας.

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e – book για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών 

2014-ebook Νέοι Αγρότες | Μάθε πως να γίνεις

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και επικοινωνήστε μαζί μας ή για να σας ενημερώσουμε για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών και να αναλάβουμε για εσάς τη σύνταξη του επενδυτικού σας σχεδίου!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας