αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Εναλλακτικές καλλιέργειες

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...Loading...

Η Γεωτεχνική Περιβαλλοντολογική Εταιρία «Αγροσύμβουλος» παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για πολλές καινοτόμες καλλιέργειες. Η στροφή σε νέες καλλιέργειες που υπόσχονται μεγάλα εισοδήματα από αγρότες και μη αγρότες πρέπει να γίνει με προσεχτικά βήματα που βασίζονται πάνω σε έρευνες για το κάθε προϊόν. Το γραφείο μας αναλαμβάνει να εξετάσει όλες τις παραμέτρους που πρέπει να εξετάσει ο παραγωγός και να σας παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση κατάλληλη για εσάς.

1. Έρευνα αγοράς για τη σωστή διάθεση του προϊόντος σας. Ο παραγωγός πρέπει να ξέρει σε ποιους θα πουλήσει το προϊόν του και εάν τον συμφέρει να υπογράψει συμφωνητικό συμβολαιακής γεωργίας με κάποια εταιρεία. Το γραφείο μας αναλαμβάνει να προτείνει μεθόδους στον παραγωγό για την προώθηση των προϊόντων του μόνος του, εφόσον το επιτρέπει η καλλιέργεια, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει το κέρδος του.

2. Έρευνα περιβαλλοντικών παραγόντων στην περιοχή της εκμετάλλευσης την επιλογή της κατάλληλης καλλιέργειας. Οι συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας πρέπει να ευνοούν τη φύτευση και ανάπτυξη στον επιθυμητό χρόνο. Σημαντική επίσης είναι και η εδαφολογική ανάλυση της σύνθεσης του εδάφους για την ανεύρεση του κατάλληλου χωραφιού.

3. Έρευνα κόστους – ωφέλειας μιας καινούργιας καλλιέργειας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πρέπει να γίνει μελέτη για τη φύτευση, την ανάπτυξη και τον τρόπο συγκομιδής ώστε να κοστολογήσουμε την καλλιέργεια κατά τη χρήση. Πρέπει επίσης να συνδυάσουμε το κόστος εγκατάστασης και το χρόνο που μεσολαβεί μέχρι τη φάση πλήρους παραγωγής, ώστε να οριοθετήσουμε τα όρια ρίσκου που θα επωμισθεί ο παραγωγός.

Το γραφείο μας θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει στην κατάλληλη κίνηση μέσα από την ορθή συνεργασία γεωπόνων, περιβαλλοντολόγων, οικονομολόγων και άλλων απαραίτητων επιστημόνων, τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά την περίοδο παραγωγής. Στόχος μας είναι να αποφύγουν οι πελάτες μας λανθασμένες καινοτόμες καλλιέργειες για την περιοχή τους, που ενδεχομένως θα τους κοστίσουν χρόνο και χρήμα.

Η Αγροσύμβουλος, κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και δίνει την δυνατότητα όλους τους ενδιαφερόμενους  να μάθουν την αξία και τις προοπτικές των εναλλακτικών καλλιεργειών, μέσα από τα σεμινάρια κατάρτισης που διοργανώνει.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε στην έναρξη της δικής σας εκμετάλλευσης.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας