αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών οριστικοποίησης των ενταγμένων έργων από 15/10/2013 στις 18/10/2013 του Προγράμματος: «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας»


Παρατείνεται έως την ερχόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου η προθεσμία που έληγε σήμερα, για τις γυναίκες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», προκειμένου να προσκομίσουν στον ΕΦΕΠΑΕ τα δικαιολογητικά οριστικοποίησης της ένταξής τους.

Από τις 2.444 γυναίκες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, έχουν προσκομίσει τα δικαιολογητικά μέχρι στιγμής οι 1.356.

Η παράταση δίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι επιτυχούσες που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων σε ορισμένες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος ενισχύονται άνεργες, απολυμένες, απειλούμενες από την ανεργία και αυτοαπασχολούμενες γυναίκες με εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας, ηλικίας από 18 έως 64 ετών προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Το 80% των ενταγμένων εγκεκριμένων επενδυτικών προτάσεων της εταιρίας μας, έχουν αποφασίσει για τη συνέχιση της επένδυσης τους, έχουν ήδη προσκομίσει τα δικαιολογητικά οριστικοποίησης και προχωρούν προς την υλοποίηση του επενδυτικού τους σχεδίου.

Η εταιρία Αγροσύμβουλος εύχεται καλή επιτυχία στις νέες επιχειρηματίες! Θα είναι κοντά τους καθ’όλη τη φάση υλοποίησης της επιχειρηματικής τους πρότασης εως και την εκταμίευση του επιδοτούμενου ποσού που τους έχει εγκριθεί.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e – book για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

espa-ebook


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας