αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

2017 Αποτελέσματα | Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης ανακοίνωσε στις 08.09.2017 τον Προσωρινό κατάλογο Δυνητικών Δικαιούχων και Κατάλογο με τη βαθμολογική κατάταξη των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020» Ά Κύκλου.

Ανακοινώθηκε:

  1. Η κατάταξη, μετά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και βαθμολόγησης, των 2.553 υποβληθεισών αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων, με συνολικό αιτούμενο προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη) 300.917.026,61€.
  2. Η κατάρτιση του προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων της Δράσης, με 1.439 επιλέξιμα επενδυτικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 79.234.155,42 €.
  3. Η οριστικοποίηση της βαθμολογικής κατάταξης και η επαλήθευση των τυπικών προϋποθέσεων θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ελέγχου του φυσικού φακέλου κατά την έκδοση του οριστικού πίνακα κατάταξης.
  4. Η παρούσα απόφαση δεν αφορά σε οριστική απόφαση ένταξης / απόρριψης των επενδυτικών σχεδίων στη Δράση και συνεπώς δεν υποβάλλονται ενστάσεις επί της παρούσας.

Δείτε αναλυτικά την Απόφαση του Προσωρινού Καταλόγου:

 


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος!


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας