αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Εγκρίσεις Σχεδίων Βελτίωσης | Πίνακας Επιτυχόντων 2014

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Ανακοινώθηκαν τα 6098 Οριστικά Εγκεκριμένα Επενδυτικά Σχέδια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πιο συγκεκριμένα η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 για το Μέτρο 1.2.1 «Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων».

Εγκρίσεις Σχεδίων Βελτίωσης | Πίνακας Επιτυχόντων | Αγροσύμβουλος

 

Να θυμίσουμε ότι στόχος του μέτρου είναι ο εκσυγχρονισμός των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και η βελτίωση της συνολικής τους επίδοσης, μέσω της καλύτερης χρήσης των συντελεστών παραγωγής συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής νέων τεχνολογιών – καινοτομιών, με στόχο τη στροφή προς την ποιότητα, τα βιολογικά προϊόντα και τη διαφοροποίηση της εκμετάλλευσης σε τομείς όπως τα μη εδώδιμα (non-food) και ενεργειακά φυτά και βελτιώνοντας το καθεστώς των γεωργικών εκμεταλλεύσεων όσον αφορά το περιβάλλον, την εργασιακή ασφάλεια, την υγιεινή και την καλή διαβίωση των ζώων.

Δείτε τη λίστα των δικαιούχων των Σχεδίων Βελτίωσης

Δείτε εδώ τις επιλέξιμες δαπάνες

Παρόλο που οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες και γνωστές στους παραγωγούς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τις επενδυτικές προτάσεις της Αγροσύμβουλος. μέχρι τώρα ήταν θετικά, καθώς οι εγκεκριμένες προτάσεις της εταιρίας μας που προχωρούν σε υλοποίηση, έχουν ξεπεράσει σε ποσοστά το 95%.

Ήδη στον πίνακα που ανακοινώθηκε οι εγκεκριμένοι συνολικοί προϋπολογισμοί πελατών μας φτάνουν το ποσό των 5.543.616,75 €.

Η Αγροσύμβουλος  ευχαριστεί θερμά τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη και εύχεται σε όλους τους εγκεκριμένους παραγωγούς καλή επιτυχία στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων!

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω του Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας Τ.Α.Ε., παρέχονται χαμηλότοκα δάνεια σε αγρότες και επενδυτές με εγκεκριμένες δράσεις στα Σχέδια Βελτίωσης (Μέτρο 121), σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της Μεταποίησης Αγροτικών Προϊόντων (Μέτρο 123Α) και σε αυτούς που κάνουν ιδιωτικές επενδύσεις στον αγροτικό τομέα, στο πλαίσιο υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων των Μέτρων 311, 312, 313Β του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δείτε εδώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Για οποιαδήποτε ενημέρωση και βοήθεια σχετικά με την υλοποίηση των προτάσεων επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να ενημερωθείτε άμεσα όταν προκηρυχθεί το νέο πρόγραμμα για τον Εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων στη νέα μορφή των Σχεδίων Βελτίωσης.

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e – book για το πρόγραμμα Σχεδίων Βελτίωσης

e - book Σχεδίων Βελτίωσης


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας