αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Ποινές σε όσους δε συμμορφώνονται στις υποχρεώσεις του Μέτρου 112 – Νέοι Αγρότες

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...

Σε απόφαση την οποία υπογράφει ο Ειδικός Γραμματέας του ΥπΑΑΤ, κ. Βαγγέλης Διβάρης, αναφέρεται ότι χρηματικά ποσά θα επιστρέφουν οι Νέοι Αγρότες οι οποίοι αθέτησαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

την περίοδο υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου, χωρίς να συντρέχει περίπτωση ανωτέρας βίας. Αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεων ενδεικτικά αποτελούν:

α) Η μη τήρηση της υποχρέωσης διατήρησης του ελαχίστου μεγέθους απαιτήσεων σε εργασία της γεωργικής εκμετάλλευσης (τουλάχιστο 0,5 ΜΑΕ), καθώς η γεωργική εκμετάλλευση δεν πληροί το κριτήριο επιλεξιμότητας της παραγράφου 1 του άρθρου 6 της ΚΥΑ 704/2008.

β) η μη υποβολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ Ενιαίας Δήλωσης Εκμετάλλευσης, όπως προβλέπεται στην παράγραφο 1 α) του άρθρου 9 της ΚΥΑ 704/2008.

γ) η μη συμμόρφωση σε έγγραφη σύσταση για προσαρμογή του μεγέθους του εισοδήματος της εκμετάλλευσης στο προβλεπόμενο από το χρονοδιάγραμμα ύψος.

http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypaat/


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας