αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Νέοι Αγρότες 2013 – 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) θα πραγματοποιήσει στις 30, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013 το ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο της στη Λαμία με τίτλο: «Αγροτική Οικονομία & Πολιτισμός, Πυλώνες Ανάπτυξης & Δημιουργίας».

neoiagrotes_sunedrio

Εκτός από τις εισηγήσεις οι οποίες θα εστιάζουν στους νέους αγρότες θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον πολιτισμό και τον τουρισμό ως βασικούς και αδιαίρετους αναπτυξιακούς πυλώνες.

Κάθε φορά το συνέδριο της Π.Ε.Ν.Α. αφήνει το αποτύπωμά του στην πόλη στην οποία πραγματοποιείται. Έτσι και αυτή τη φορά μέσω του συνεδρίου θα προβληθεί και θα αναδειχθεί η τοπική παράδοση και γαστρονομία, τα τοπικά μουσικά ακούσματα και τα διάφορα ιστορικά μνημεία της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το συνέδριο πραγματοποιείται στο ιστορικό κάστρο της Λαμίας.

Στις εργασίες του συνεδρίου, προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης καθηγητής κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Υπουργός Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Νέων Αγροτών (C.E.J.A.) μέλος του οποίου είναι η Π.Ε.Ν.Α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας