αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

2019 Leader Βορείου Έβρου | Ιδιωτικού χαρακτήρα

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...

Ανακοινώθηκε στις 07/08/2019 η Τροποποίηση της Πρόσκλησης του Υπομέτρου 19.2:  «Στήριξη για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ»  (Πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα) του Μέτρου 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (ΤΑΠΤοΚ) του ΠΑΑ 2014-2020 .

Σκοπός του Μέτρου είναι η στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» ‐ έργα ιδιωτικής παρέμβασης προκηρύσσονται οι ακόλουθες υποδράσεις του ΤΠ CLLD/LEADER ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ.

Η γεωγραφική περιοχή εφαρμογής του Μέτρου είναι τα δημοτικά – κοινοτικά διαμερίσματα των Δήμων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, εκτός της εντός σχεδίου περιοχής της πόλεως Ορεστιάδας.

Περίοδος υποβολής 07/05/2019 έως 23/10/2019

 Μάθε το ύψος της ενίσχυσης; 

Ο Συνολικός προϋπολογισμός κάθε αίτησης στήριξης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης δεν μπορεί να υπερβεί τις 600.000 € για πράξεις που αφορούν σε υποδομές ή/ και εξοπλισμό και τις 100.000€ για άυλες πράξεις.

Το ποσοστό ενίσχυσης και το ποσό επιδότησης διαφέρει σε κάθε δράση.

Είσαι Δικαιούχος

Οι επιχειρήσεις δύναται να είναι:

  1. Υφιστάμενες, είτε υπό ίδρυση επιχειρήσεις
  2. Το νομικό πρόσωπο που έχει συστήσει την ΟΤΔ ή μέλος που την απαρτίζει συμπεριλαμβανομένων και των μελών της ΕΔΠ CLLD/LEADER ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ καθώς επίσης και μέλη του ΔΣ του νομικού προσώπου, σε επίπεδο φορέων. Τα φυσικά πρόσωπα που εκπροσωπούν τους παραπάνω φορείς δεν μπορεί να είναι δικαιούχοι.
  3. Εργαζόμενος σε ΝΠΙΔ εφόσον δεν κωλύεται από διατάξεις του καταστατικού του ΝΠΙΔ ή εργαζόμενος σε ΝΠΔΔ και στο Δημόσιο τομέα, που διαθέτει σχετική άδεια από Υπηρεσιακό Συμβούλιο ή άλλο αρμόδιο όργανο, για επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

 Γνωρίζεις τις επιδοτούμενες Δαπάνες; 

Ως έναρξη της περιόδου επιλεξιμότητας των δαπανών θεωρείται η οριστική υποβολή της αιτήσεως από το δικαιούχο στο Πληροφορικό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) με εξαίρεση τις πράξεις που εμπίπτουν στον Καν. (ΕΕ) 1407/2013 η επιλεξιμότητα των οποίων ξεκινάει από την ημερομηνία 21/12/2016, ημερομηνία έγκρισης του Τοπικού Προγράμματος.

 

| Δείτε την Τροποποίηση της Πρόσκλησης |


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας