αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

2020 ΕΣΠΑ | Προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4.41 out of 5)

Loading...

Ανακοινώθηκε στις 22-04-2021 η 3η Τροποποίηση της Πρόσκλησης για την “Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Εστίασης για την προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων Εξωτερικού Χώρου”.

Έως 5.000 € η ενίσχυση για κάθε χώρο εστίασης

Ποιος είναι ο στόχος της δράσης;

Οι Επιχειρήσεις του Τομέα Εστίασης, αντιμετωπίζουν ανεπαρκή ρευστότητα και αντιμετωπίζουν σημαντική ζημία λόγω των επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19.

Για την αποφυγή του συνωστισμού στους εσωτερικούς τους χώρους και τη λειτουργία σε εξωτερικούς νόμιμα χρησιμοποιούμενους χώρους όπου ο καλύτερος αερισμός συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, επιχορηγούνται οι επιχειρήσεις εστίασης, για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου.

Δείτε αναλυτικά την 3η Τροποποίηση της Πρόσκλησης

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ στους οποίους πρέπει να δραστηριοποιείται η προς ενίσχυση επιχείρηση είναι οι :

  • 56.10 : Δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης: Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.10
  • 56.29.20 : Υπηρεσίες καντίνας: Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.29.20
  • 56.30 : Δραστηριότητες παροχής ποτών: Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.30
  • 55.10 : Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα: Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 55.10
  • 55.20 : Καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής: Περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 55.20 εκτός των ΚΑΔ 55.20.12 (Υπηρεσίες παροχής δωματίου ή μονάδας καταλύματος για επισκέπτες σε ιδιοκτησίες χρονομεριστικής μίσθωσης) και 55.20.19 (Άλλες υπηρεσίες παροχής δωματίου ή μονάδας καταλύματος για επισκέπτες, χωρίς καθημερινή καθαριότητα).

Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση πενταψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων».

Οι προτάσεις υποβάλλονται από 04/01/2021 έως 31/12/2021 μέσω Ειδικής πλατφόρμας.

| Η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 60.000.000 € |

Ποιες δαπάνες είναι επιλέξιμες;

  • Θερμαντικά σώματα εξωτερικού χώρου οποιουδήποτε τύπου τα οποία είναι/ήταν καινούργια και αμεταχείριστα κατά την αγορά τους
  • Ένα θερμαντικό σώμα ανά 10 τ.μ. νόμιμα αδειοδοτημένου εξωτερικού χώρου και μέχρι 100 ευρώ για κάθε θερμαντικό σώμα χωρίς ΦΠΑ.
  • Η προμήθεια θερμαντικών σωμάτων πραγματοποιήθηκε από την 01.02.2020 και εντεύθεν και πριν την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας