αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

2020 ΕΣΠΑ | ΤΕΠΙΧ ΙΙ | Αύξηση προϋπολογισμού

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...

Ανακοινώθηκε το νέο «Υποπρόγραμμα 4» της Δράσης «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ» του ΤΕΠΙΧ με πρόσθετους πόρους.

Ποιοι είναι οι Δικαιούχοι της Δράσης;

Το νέο «Υποπρόγραμμα 4» του ΤΕΠΙΧ θα λειτουργήσει ως πρόσθετο των υφιστάμενων Υποπρογραμμάτων για την δανειοδότηση επιχειρήσεων που δεν εγκρίθηκαν στα άλλα 3 Υποπρογράμματα λόγω μη διαθεσιμότητας πόρων.

Δεν είναι επιλέξιμες να δανειοδοτηθούν στο υποπρόγραμμα 4, επιχειρήσεις οι οποίες έχουν λάβει 1 τουλάχιστο δάνειο στα πλαίσια του Υποπρογράμματος 3 του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙ, ή έχουν λάβει δάνειο με εγγύηση από το «Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID 19».

Ποιος είναι ο Προϋπολογισμός της Δράσης;

  • Το ύψος του συγχρηματοδοτούμενου ταμείου «ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΙ» αυξάνεται με την τελευταία τροποποίηση της Δράσης κατά 180.000.000 €.
  • Ο συνολικός προϋπολογισμός του συγχρηματοδοτούμενου ταμείου «ΤΕΠΙΧ ΙΙ και για τα 4 Υποπρογράμματα ανέρχεται σε περίπου 2,3 δις ευρώ

Δεν θα λειτουργήσει εκ νέου το ΠΣΚΕ για να δεχθεί νέες προτάσεις, αλλά οι τράπεζες θα υποβάλλουν προς έγκριση τα αιτήματα τα οποία τους είχαν υποβληθεί αλλά η  δανειοδότηση τους δεν επετεύχθη λόγω των περιορισμένων πόρων του προγράμματος.

| Δείτε εδώ την τελευταία τροποποίηση |


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας