αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Δυνητικοί Δικαιούχοι | Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4,89 out of 5)

Loading...

Ανακοινώθηκε στις 19-07-2019 Παράταση της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών Ένταξης για τους δικαιούχους του Συμπληρωματικού Προσωρινού Πίνακα της 1ης περιόδου Υποβολής για την «Ενίσχυση Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β” κύκλος«!

Τι ισχύει με την Παράταση της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών Ένταξης ;

 • για την Κατηγορία Δικαιούχων Α έως την Τετάρτη 07/08/2019
 • για την Κατηγορία Δικαιούχων Β έως την Τετάρτη 31/07/2019.

Ποιοι είναι οι Κατάλογοι του 1ου Σταδίου Αξιολόγησης;

 

Τι ισχύει με τον Συμπληρωματικό Προσωρινό Κατάλογο Δυνητικών Δικαιούχων της 1ης περιόδου Υποβολής;

  • Βαθμολογική κατάταξη, μετά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και βαθμολόγησης, 2.661 επιχειρηματικών σχεδίων που προχώρησαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης, για την 1η περίοδο υποβολής, ανά ομάδα περιφερειών και ανά κατηγορία δικαιούχων
  • Κατάρτιση Συμπληρωματικού Προσωρινού Καταλόγου Δυνητικών Δικαιούχων της Δράσης, για την 1η περίοδο υποβολής, με 1.348 επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 32.843.212.30 €, κατά απόλυτη βαθμολογική σειρά, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανά ομάδα περιφερειών και ανά κατηγορία δικαιούχων, προσαυξημένη κατά 20%, σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
  • Απόρριψη ως μη επιλέξιμων, 98 επιχειρηματικών σχεδίων, για την 1η περίοδο υποβολής, με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 2.462.106.88€, τα οποία βρίσκονται σε προκριθείσα σειρά βαθμολογικής κατάταξης και κρίνονται μη επιλέξιμα λόγω μη πλήρωσης των τυπικών προϋποθέσεων συμμετοχής ή/και λόγω εντοπισμού αναφοράς στοιχείων σε μη επιτρεπόμενα πεδία του επιχειρηματικού σχεδίου, σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
  • Απόρριψη 14 επιχειρηματικών σχεδίων, για την 1η περίοδο υποβολής, με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 335.686.27€, λόγω βαθμολογίας ή και για άλλο λόγο, σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
  • Για τις αιτήσεις χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ), θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή 19/07/2019, να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης. Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου. Οι διευθύνσεις και οι περιφέρειες αρμοδιότητας των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ, αναγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V της παρούσας.
  • Η ως άνω προθεσμία είναι οριστική και η μη τήρησή της οδηγεί στην
   απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.
   Για όσες αιτήσεις χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων υποβληθούν τα δικαιολογητικά πριν την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα από τον ΕΦΕΠΑΕ και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, για όσα επιχειρηματικά σχέδια θεμελιώνεται το δικαίωμα υπαγωγής τους στη δράση θα εκδίδεται άμεσα η σχετική Απόφαση Ένταξής τους στη Δράση.
   • Η παρούσα απόφαση δεν αφορά σε οριστική απόφαση ένταξης / απόρριψης των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση και συνεπώς δεν υποβάλλονται ενστάσεις επί της παρούσας.
  • Ο ΕΦΕΠΑΕ θα ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για την απόφαση αυτή.

Ποιοι είναι οι Προσωρινοί Κατάλογοι Δυνητικών Δικαιούχων των επιχειρηματικών σχεδίων;

 

| Δείτε εδώ τις Αποφάσεις Ένταξης Β΄κύκλου |

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος!


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας