αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Καταγραφή ψεκαστικών | ΟΣΔΕ 2014

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Την καταγραφή του ψεκαστικού εξοπλισµού µέσω των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΑΕΕ) για το έτος 2014 πρότεινε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά µε την καταγραφή του Επαγγελµατικού Εξοπλισµού Εφαρµογής Γεωργικών Φαρµάκων σε εφαρµογή του Νόµου 4036/27-1-2012 (ΦΕΚ Α 8/2012).

Καταγραφή ψεκαστικών | ΟΣΔΕ 2014 | Αγροσύμβουλος Ο.Ε.
Καταγραφή ψεκαστικών | ΟΣΔΕ 2014 | Αγροσύμβουλος

Ως εκ τούτου ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι κατά την ΑΕΕ 2014 θα υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής του Εξοπλισµού Εφαρµογής Γεωργικών Φαρµάκων που έχουν στην κατοχή τους.

Δείτε την σχετική απόφαση του ΥπΑΑΤ για την καταγραφή των ψεκαστικών

Σημειώνουμε ότι όσοι παραγωγοί έχουν ήδη καταγράψει τον εξοπλισμό τους στις Περιφερειακές Ενότητες δεν χρειάζεται να τον δηλώσουν ξανά στις ΑΕΕ 2014. Τα αρχεία καταγραφής που μέχρι σήμερα έχουν δημιουργήσει οι Περιφερειακές Ενότητες θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ σε μεταγενέστερο στάδιο.

Στις περιπτώσεις όπου οι παραγωγοί δηλώνουν ότι «χρησιμοποιούν» τρίτο πρόσωπο για τους ψεκασμούς των καλλιεργειών τους, θα πρέπει να υποβάλουν και υπεύθυνη δήλωση του τρίτου προσώπου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής. Στην υπεύθυνη δήλωση «το τρίτο πρόσωπο» θα βεβαιώνει ότι εκτελεί τους ψεκασμούς στις καλλιέργειες του εν λόγω παραγωγού και θα δηλώνει στοιχεία ταυτοποίησης του εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε σε κάθε περίπτωση δηλαδή αριθμό σειράς πλαισίου ή κατασκευαστικό τύπου ή άλλο στοιχείο π.χ. χωρητικότητα δεξαμενής κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας