αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Ανακοίνωση Έναρξης | Νέοι Αγρότες 2013-2014

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Με την 2η πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων Ενίσχυσης έτους 2014 που ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ, ξεκινάει πλέον και επίσημα η πολυαναμενόμενη εφαρμογή του Προγράμματος Νέοι Αγρότες 2013-2014, Μέτρο 112 «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ».

enarxi-programmatos

Τελικά το κονδύλι του Μέτρου θα φθάνει τα 140 εκατ. ευρώ ενώ σκοπός του ΥπΑΑΤ είναι να ενταχθούν σε αυτό περισσότεροι από 7.000 δικαιούχοι.

Δείτε τις προϋποθέσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Νέοι Αγρότες 2013-2014, καθώς και το ύψος ενίσχυσης ανά περιοχή και κατεύθυνση εκμετάλλευσης.

Ύψος ενίσχυσης

Το ύψος της ενίσχυσης διαμορφώνεται ανάλογα με την κατηγορία της περιοχής μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου, τον προσανατολισμό της παραγωγής της εκμετάλλευσης στη μελλοντική κατάσταση και το επίπεδο εισοδήματος της εκμετάλλευση, στο μέγιστο ποσό των 20.000 ευρώ.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συγκεντρώστε αυτά που σας αφορούν και προσκομίστε τα στην Αγροσύμβουλος Ο.Ε. για να προχωρήσουμε άμεσα στην προαξιολόγηση του φακέλου σας. Ο σωστός έλεγχος των δικαιολογητικών είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία των επιχειρηματικών σας σχεδίων.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τον ελάχιστο αριθμό στρεμμάτων ανά καλλιέργεια και είδος εκτροφής, καθώς και τις Μονάδες Ανθρώπινης Εργασίας (ΜΑΕ) ανά στρέμμα, για να ενταχθείτε στο Πρόγραμμα Νέοι Αγρότες 2014.

Η Αγροσύμβουλος με εμπειρία σε επιδοτούμενα προγράμματα αγροτών αναλαμβάνει για εσάς:

  • την σύνταξη του απαιτούμενου από την προκήρυξη επιχειρηματικού σχεδίου και
  • την τεχνική υποστήριξη του φακέλου μέχρι και το στάδιο της αποπληρωμής.

 

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e – book για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών 

2014-ebook Νέοι Αγρότες | Μάθε πως να γίνεις

 

Δηλώστε συμμετοχή στα σεμινάρια Νέων Αγροτών που διοργανώνει η Αγροσύμβουλος για να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τις δυνατότητες αξιοποίησης του Προγράμματος.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας