αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Επικαιροποιημένος Οδηγός Υλοποίησης Έργων ΜΜΕ| ΕΣΠΑ

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης ο Επικαιροποιημένος Οδηγός Υλοποίησης Έργων των Δικαιούχων του Προγράμματος Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Επικαιροποιημένος Οδηγός Υλοποίησης Έργων ΜΜΕ | ΕΣΠΑ | Αγροσύμβουλος

 

Τελευταία Ενημέρωση 08/06/2015:

Ανακοινώθηκε η τροποποίηση του Οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων.

Ο νέος Οδηγός αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο, που έχει ως βασικό στόχο να παρουσιάσει με τρόπο κατανοητό και περιεκτικό:

  • την ενημέρωση κάθε Δικαιούχου για τον τρόπο υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της πράξης του υπενθυμίζοντας εκ νέου τις υποχρεώσεις του και δίνοντας περαιτέρω διευκρινίσεις για ορισμένα σημεία που περιγράφονται στον Οδηγό του Προγράμματος και τις εγκεκριμένες τροποποιήσεις του,
  • την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση της πράξης (επένδυση/έργο) εκ μέρους του ΕΦΕΠΑΕ και των εταίρων του,
  • την επιτυχή ολοκλήρωση της πράξης από το Δικαιούχο σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος και την απόφαση ένταξης και χρηματοδότησής της,
  • την πλήρη απορρόφηση της ενίσχυσης (Δημόσιας Χρηματοδότησης/ επιχορήγησης) που αναλογεί στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό της πράξης του Δικαιούχου.

Δείτε εδώ το Νέο Οδηγό Προγράμματος Έργων ΜΜΕ

Τα όσα αναγράφονται στον οδηγό συνιστούν απλές διευκρινίσεις και δεν συνιστούν τροποποίηση των όρων και προϋποθέσεων της Προκήρυξης, του Οδηγού της παρούσας Δράσης και των Παραρτημάτων τούτων.

Από τη μεριά του Δικαιούχου, κρίνεται σκόπιμο να μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή τον Οδηγό και να επωφεληθεί από το περιεχόμενό του.

Για τυχόν τροποποιήσεις στο περιεχόμενο του Οδηγού Υλοποίησης, στο περιεχόμενο του Οδηγού του Προγράμματος, καθώς και στην απόφαση ένταξης και χρηματοδότησής της πράξης έκαστου Δικαιούχου του προγράμματος, θα υπάρξει πάντοτε πλήρης και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των Δικαιούχων από τον ΕΦΕΠΑΕ.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων είναι μια δύσκολη, επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία για τις ενταγμένες επιχειρήσεις. Η Αγροσύμβουλος Ο.Ε. αναλαμβάνει την καθοδήγηση και την τεχνική υποστήριξη για την υλοποίηση των επιχειρηματικών σας σχεδίων.

Οδηγός Υλοποίησης Έργων των ΜΜΕ

Δείτε επίσης, πως τα χρηματοοικονομικά εργαλεία της ΕΤΕΑΝ ΑΕ μπορούν να υποστηρίξουν τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην υλοποίηση των επενδύσεών τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για να ενημερωθείτε άμεσα με την προκήρυξη νέου προγράμματος, καθώς η Αγροσύμβουλος έχοντας εμπειρία σε επιδοτούμενα προγράμματα, πιστεύει πως η έγκαιρη προετοιμασία για την ένταξη στο πρόγραμμα αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την επιτυχημένη ολοκλήρωσή του.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e – book για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

espa-ebook


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας