αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Οδηγός υλοποίησης έργων | Γυναικεία Επιχειρηματικότητα 2014

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4,92 out of 5)

Loading...

Οδηγός Υλοποίησης των Έργων για τους δικαιούχους του Προγράμματος Ενίσχυσης της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ 2007-2013.

 

Οδηγός υλοποίησης έργων | Γυναικεία Επιχειρηματικότητα 2014 | Αγροσύμβουλος

Ο οδηγός υλοποίησης έργων των Δικαιούχων του προγράμματος «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα συμπληρωματικό του Οδηγού του Προγράμματος, που παραθέτει στους Δικαιούχους, γενικές οδηγίες με στόχο την ορθή υλοποίηση του έργου τους και γενικότερα του προγράμματος.

Επίσης, ο Οδηγός παραθέτει μια σειρά από κανόνες, οι οποίοι πρέπει να τηρούνται από τους Δικαιούχους κατά την παρακολούθηση των έργων τους από τον Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και τους εταίρους του.

Από τη μεριά τους οι Δικαιούχοι κρίνεται σκόπιμο να μελετήσουν με ιδιαίτερη προσοχή τον Οδηγό Υλοποίησης και να επωφεληθούν από το περιεχόμενό του, καθώς η τήρησή του θα οδηγήσει με ασφάλεια στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργο τους, απαλλάσσοντας τον Δικαιούχο, από πρόσθετη και άσκοπη γραφειοκρατία καθώς και άσκοπες καθυστερήσεις.

Υλοποίηση – Ολοκλήρωση Προγράμματος

Τελευταία Ενημέρωση 29/05/2015:

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ανακοινώθηκε η παράταση ολοκλήρωσης όλων των ενταγμένων έργων του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» του ΕΠ Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων.

Νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης όλων των ενταγμένων έργων ορίζεται η 31/12/2015.

Πλέον επιλέξιμες είναι οι δαπάνες για τις οποίες έχει αναληφθεί η υποχρέωση από την 1/9/2012 έως και την 31/12/2015.

Για τυχόν τροποποιήσεις στο περιεχόμενο του Οδηγού Υλοποίησης, στο περιεχόμενο του Οδηγού του Προγράμματος καθώς και στην απόφαση ένταξης και χρηματοδότησής του έργου θα υπάρχει πάντα πλήρης και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των Δικαιούχων.

Ο εταίρος που είναι αρμόδιος για το κάθε Δικαιούχο καθορίζεται από την γεωγραφική περιφέρεια στην οποία θα υλοποιήσει το επιχειρηματικό του σχέδιο. Ο Δικαιούχος που κρίθηκε από την απόφαση ένταξης ως επιχορηγούμενος, ήταν υποχρεωμένος να αποστείλει στον αρμόδιο εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, ο οποίος και θα τα εξέταζε το φυσικό φάκελο με τα δικαιολογητικά ένταξης, όπως αυτά περιγράφονται στην απόφαση ένταξης.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων είναι μια δύσκολη, επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία για τις ενταγμένες επιχειρήσεις. Η Αγροσύμβουλος αναλαμβάνει την καθοδήγηση και την τεχνική υποστήριξη για την υλοποίηση των επιχειρηματικών σας σχεδίων.

Νέος τροποποιημένος οδηγός 27/05/2015

Δείτε επίσης, πως τα χρηματοοικονομικά εργαλεία της ΕΤΕΑΝ ΑΕ μπορούν να υποστηρίξουν τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην υλοποίηση των επενδύσεών τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να ενημερωθείτε άμεσα με την προκήρυξη νέου προγράμματος, καθώς η Αγροσύμβουλος έχοντας εμπειρία σε επιδοτούμενα προγράμματα, πιστεύει πως η έγκαιρη προετοιμασία για την ένταξη στο πρόγραμμα αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την επιτυχημένη ολοκλήρωσή του.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e – book για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

espa-ebook


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας