αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Εγγραφή στο ΕΜΣΥ έως 30/9/14 | Άδειες Γεωτρήσεων

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Παράταση ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 (από 15 Μαΐου 2014, που ήταν η αρχική προθεσμία) θα έχουν οι ιδιοκτήτες και χρήστες Σημείων Υδροληψίας, ούτως ώστε να υποβάλουν τη σχετική αίτηση εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ), έπειτα από κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που προώθησε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ.

Εγγραφή στο ΕΜΣΥ| Άδειες Γεωτρήσεων| Αγροσύμβουλος Ο.Ε.
Εγγραφή στο ΕΜΣΥ| Άδειες Γεωτρήσεων| Αγροσύμβουλος

Δείτε εδώ τί είναι το ΕΜΣΥ;

Επιπλέον, παράταση δίδεται και στην προθεσμία για την υποβολή αίτησης χορήγησης ή ανανέωσης άδειας χρήσης νερού μέχρι 30 Ιανουαρίου 2015, από 30 Σεπτεμβρίου 2014 που ήταν η αρχική προθεσμία.

Η παράταση των προθεσμιών κρίθηκε χρήσιμη καθώς, παρά το γεγονός πως η απογραφή εξελίσσεται ομαλά, οι χρήστες αρδευτικού ύδατος αντιμετώπισαν ζητήματα με την ηλεκτροδότηση των γεωτρήσεων τους που εξαρτώνται από την απογραφή και λήψη αδείας. Έτσι λοιπόν με την ΚΥΑ αυτή ρυθμίζονται ζητήματα που αφορούν τα δικαιολογητικά για την ηλεκτροδότηση των γεωτρήσεων. Συγκεκριμένα, το διάστημα μέχρι την έκδοση του Δελτίου Γεωργοτεχνικών και Γεωργοοικονομικών Στοιχείων (Δελτίο Νο1) δεν μπορεί να ξεπερνά τους 18 μήνες, από την 30ή Νοεμβρίου 2014.

Βρείτε εδώ τη σχετική ΚΥΑ για τη σύσταση του ΕΜΣΥ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο παραπάνω προγράμματα, συμπληρώστε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας