αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Πολιτική Απορρήτου | Αγροσύμβουλος

Μοιράσου το:

Η Αγροσύμβουλος έχει σαν αρχή να σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και σας εγγυάται ότι καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για την προστασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών γίνεται πάντα μέσα στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας (Νόμοι 2472/1997 και 3471/2006). Συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που μας επιτρέπετε, δεδομένου ότι κάθε φορά που καταχωρείτε ένα στοιχείο σας, τεκμαίρεται ότι αποδέχεστε την συλλογή και επεξεργασία του. Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι διαρκής στόχος μας: χρησιμοποιούμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να σας προσφέρουμε ασφάλεια κατά τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές μαζί μας.

Περαιτέρω, κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας στον διαδικτυακό μας τόπο, αποθηκεύονται κάποιες πληροφορίες, όπως η διεύθυνση IP του παρόχου σας, ο διαδικτυακός τόπος από τον οποίο φτάσατε στο site μας, καθώς και η ημερομηνία και η διάρκεια της επίσκεψής σας. Διευκρινίζουμε ότι τα στοιχεία αυτά δεν διασυνδέονται με τα προσωπικά σας δεδομένα και χρησιμοποιούνται για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μέσω της βελτίωσης του διαδικτυακού μας τόπου.

Κατά την καταχώρηση των στοιχείων σας, θα αποθηκεύσουμε τα αναγκαία προσωπικά σας δεδομένα για την ενημέρωση και την υποβολή του φακέλου του προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

Είναι στο χέρι σου τα προσωπικά σου δεδομένα.

Η Αγροσύμβουλος πέρα από όσα προαναφέρθηκαν, δεν πουλά ούτε ενοικιάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Τυχόν μεταβίβαση των δεδομένων αυτών σε τρίτους γίνεται μόνο στις περιπτώσεις που είτε ο νόμος επιτρέπει και επιβάλει είτε με την συγκατάθεση του πελάτη. Παράλληλα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια να αποτρέψει οποιαδήποτε παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη επεξεργασία των δεδομένων σας από τρίτους. Όλα τα συστήματα αποθήκευσης και επεξεργασίας έχουν πιστοποίηση που καλύπτει του κανόνες του GDPR και της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η πολιτική προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του agrosimvoulos.gr, όπως περιγράφεται στο παρόν, είναι ενιαία και εφαρμόζεται συμπληρωματικά ως προς κάθε επιμέρους ειδικό κανονισμό του agrosimvoulos.gr ή/και στους όρους χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου ή/και στους όρους τυχόν ειδικών προγραμμάτων και υπηρεσιών. Το agrosimvoulos.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να τροποποιεί τους παρόντες όρους οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, πάντα όμως με γνώμονα την διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.

Σε κάθε email – Newsletter που θα λαμβάνεται θα υπάρχει η ένδειξη διαγραφής από την λίστα και θα υπάρχει ειδικό πεδίο όπου θα μπορείτε να αιτηθείτε την οριστική διαγραφή από κάθε βάση δεδομένων μας, διατηρώντας το δικαιώμα στη λήθη που επιβάλει η ισχύουσα νομοθεσία. Η συχνότητα των emails είναι 2 φορές το μήνα εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων και νέων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Ο χρήστης πρέπει να είναι άνω των 18 ετών σύμφωνα με την νομοθεσία. Σε κάθε άλλη περίπτωση χρειάζεται η έγγραφη συγκατάθεση κηδεμόνα.

Η Αγροσύμβουλος με ματιά στο μέλλον πάντα είχε σαν βασική αρχή την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, επενδύοντας σε προγράμματα επεξεργασίας υψηλών παγκόσμιων προδιαγραφών.  Έτσι τώρα που η νομοθεσία το επιβάλλει σε όλους είναι έτοιμη να εφαρμόσει από την πρώτη μέρα την προστασία δεδομένων σας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε από το 2011 που ξεκινήσαμε και από το 2013 που ξεκίνησε η διαδικτυακή μας αλληλεπίδραση.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας