αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

2020 Άδειες Φύτευσης Αμπελώνων | Αποτελέσματα

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...

Ανακοινώθηκε στις 06/08/2020 η τροποποίηση των αποτελεσμάτων των ποσοστών χορήγησης αδειών σε όλες τις Περιφέρειες.

Με βάση την Υ.Α. η χώρα χωρίζεται σε 8 περιφέρειες και συγκεκριμένα:

  • 1η «Περιφέρεια»: Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνια Νησιά και Ήπειρος, όπου χορηγούνται άδειες νέων φυτεύσεων στους παραγωγούς των οποίων τα αγροτεμάχια συγκέντρωσαν βαθμολογία από 7 έως και 3,5 για όλη την αποδεκτή έκταση και για βαθμολογία 2,5 χορηγούνται σε ποσοστό 56% της αποδεκτής έκτασης. 

  •  «Περιφέρεια»: Αττική και Στερεά Ελλάδα, όπου χορηγούνται άδειες νέων φυτεύσεων στους παραγωγούς των οποίων τα αγροτεμάχια συγκέντρωσαν βαθμολογία από 5,5 έως και 2,45 για όλη την αποδεκτή έκταση. 
  •  «Περιφέρεια»: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου χορηγούνται άδειες νέων φυτεύσεων στους παραγωγούς των οποίων τα αγροτεμάχια συγκέντρωσαν βαθμολογία 6 και σε ποσοστό 46% της αποδεκτής έκτασης.

  •  «Περιφέρεια»: Δυτική Ελλάδα, όπου χορηγούνται άδειες νέων φυτεύσεων στους παραγωγούς των οποίων τα αγροτεμάχια συγκέντρωσαν βαθμολογία από 6 έως και 4,5 για όλη την αποδεκτή έκταση και για βαθμολογία 3,95 χορηγούνται σε ποσοστό 22,7% της αποδεκτής έκτασης. 

  •  «Περιφέρεια»: Κεντρική Μακεδονία, όπου χορηγούνται άδειες νέων φυτεύσεων στους παραγωγούς των οποίων τα αγροτεμάχια συγκέντρωσαν βαθμολογία από 6 έως και 5,5 για όλη την αποδεκτή έκταση και για βαθμολογία 5 χορηγούνται σε ποσοστό 16% της αποδεκτής έκτασης.

  •  «Περιφέρεια»: Θεσσαλία, όπου χορηγούνται άδειες νέων φυτεύσεων στους παραγωγούς των οποίων τα αγροτεμάχια συγκέντρωσαν βαθμολογία από 6 έως και 5 για όλη την αποδεκτή έκταση και για βαθμολογία 4,95 χορηγούνται σε ποσοστό 57% της αποδεκτής έκτασης.

  •  «Περιφέρεια»: Πελλοπόνησος, όπου χορηγούνται άδειες νέων φυτεύσεων στους παραγωγούς των οποίων τα αγροτεμάχια συγκέντρωσαν βαθμολογία από 6,5 έως και 4,5 για όλη την αποδεκτή έκταση και για βαθμολογία 4,3 χορηγούνται σε ποσοστό 50% της αποδεκτής έκτασης.

  •  «Περιφέρεια»: Δυτική Μακεδονία, όπου χορηγούνται άδειες νέων φυτεύσεων στους παραγωγούς των οποίων τα αγροτεμάχια συγκέντρωσαν βαθμολογία από 7 για όλη την αποδεκτή έκταση και για βαθμολογία 6 χορηγούνται σε ποσοστό 55% της αποδεκτής έκτασης.

Οι  παραγωγοί δύναται να εκτυπώσουν μέσω των ψηφιακών εφαρμογών το έντυπο χορήγησης της άδειας ανά τεμάχιο.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα:


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας