αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Εταιρία

Αγροσύμβουλος

ΑΓΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

H Αγροσύμβουλος Ι.Κ.Ε. στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους και μελετητές με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική ευσυνειδησία. Η επιστημονική κατάρτισή τους, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα λειτουργιών προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Η διαρκής ανοδική της πορεία βασίζεται στο ικανό, καταρτισμένο και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της επιχείρησης (δασολόγοι, γεωπόνοι, περιβαλλοντολόγοι κλπ) και στους  εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες της.

Τόσο οι ιδρυτές όσο και η επιστημονική ομάδα της, διαθέτουν τον αναγκαίο ενθουσιασμό αλλά και την κατάλληλη εξειδίκευση σε συνδυασμό με την αρτιότητα των μέσων, με άμεση συνέπεια να εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και αποδοτικότητας, γεγονός που αντανακλά την πελατοκεντρική φιλοσοφία της επιχείρησης.

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Πιστεύουμε απόλυτα στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Από την εκπόνηση και υποβολή των οικονομοτεχνικών μελετών, μέχρι την υποστήριξη και υλοποίηση των επενδυτικών έργων,  παραμένουμε δίπλα στον πελάτη σαν Σύμβουλοι και Συνεργάτες.

Στην Αγροσύμβουλος  Ι.Κ.Ε. αναπτύσσουμε σχέσεις ζωής που διέπονται από εμπιστοσύνη, σεβασμό και ειλικρίνεια.