αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

2023 Leader Βορείου Έβρου | Ιδιωτικού χαρακτήρα

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)

Loading...

Ανακοινώθηκε η 1η Τροποποίηση από την Ε.Ε.Α.Β.Ε, της 2ης Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο Υπομέτρο 19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ» (πράξεων ιδιωτικού χαρακτήρα) του Μέτρου 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (ΤΑΠΤοΚ) Βορείου Έβρου του ΠΑΑ 2014-2020.

Το Μέτρο αποσκοπεί στην στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» ‐ έργα ιδιωτικής παρέμβασης Βορείου Έβρου.

Η γεωγραφική περιοχή εφαρμογής πρόσκλησης είναι τα δημοτικά – κοινοτικά διαμερίσματα των Δήμων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, εκτός της εντός σχεδίου περιοχής της πόλεως Ορεστιάδας.

Περίοδος υποβολής 05/07/2023 έως 13/10/2023 

Δείτε αναλυτικά το ύψος της ενίσχυσης;

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων ανέρχεται ενδεικτικά σε 800.000€ με την παρούσα πρόσκληση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός κάθε αίτησης στήριξης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης δεν μπορεί να υπερβεί τις 600.000 € για πράξεις που αφορούν σε υποδομές ή/και εξοπλισμό και τις 100.000€ για πράξεις που αφορούν σε άυλες ενέργειες.

Ποιοι είναι οι Δικαιούχοι

Οι επιχειρήσεις δύναται να είναι:

  1. Υφιστάμενες, είτε υπό ίδρυση επιχειρήσεις.
  2. Το νομικό πρόσωπο (εταιρικό σχήμα) που έχει συστήσει την ΟΤΔ ή μέλος που την απαρτίζει συμπεριλαμβανομένων και των μελών της ΕΔΠ καθώς επίσης και μέλη του ΔΣ του νομικού προσώπου, σε επίπεδο φορέων. Τα φυσικά πρόσωπα που εκπροσωπούν τους παραπάνω φορείς δεν μπορούν να είναι δικαιούχοι.
  3. Εργαζόμενος σε ΝΠΙΔ εφόσον δεν κωλύεται από διατάξεις του καταστατικού της ΝΠΙΔ ή εργαζόμενος σε ΝΠΔΔ και στο Δημόσιο τομέα, που διαθέτει σχετική άδεια από Υπηρεσιακό Συμβούλιο ή άλλο αρμόδιο όργανο, για επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ποιες είναι οι επιδοτούμενες Δαπάνες; 

Ως έναρξη της περιόδου επιλεξιμότητας των δαπανών βάσει του Καν. (ΕΕ) 1407/2013 θεωρείται η ημερομηνία έγκρισης του Τοπικού Προγράμματος, ήτοι η 21η -12-2016.

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης, ο δικαιούχος οφείλει να ολοκληρώσει το οικονομικό και φυσικό αντικείμενο της πράξης έως 30-06-2025.

Δείτε αναλυτικά την Πρόσκληση:

| 1η Τροποποίηση 2ης Πρόσκλησης | 26-09-2023 |

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας