αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Οδηγός Υλοποίησης Έργων | ΜΜΕ 2014

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Ανακοινώθηκε ο Οδηγός για την υλοποίηση των έργων από τους δικαιούχους του Προγράμματος Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΕΣΠΑ 2007-2013.

| Οδηγός υλοποίησης έργων ΜΜΕ 2014 | Αγροσύμβουλος |

Τελευταία Ενημέρωση 08/06/2015:

Ανακοινώθηκε η τροποποίηση του Οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων. 

| Νέος Τροποποιημένος Οδηγός 08-06-2015 «Παράταση Υλοποίησης»|

Ο Οδηγός αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο, συμπληρωματικό του Οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007- 2013» που έχει ως βασικό στόχο να παρουσιάσει µε τρόπο κατανοητό και περιεκτικό:

  • την ενημέρωση κάθε δικαιούχου για τον τρόπο υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της πράξης του υπενθυμίζοντας εκ νέου τις υποχρεώσεις του και δίνοντας περαιτέρω διευκρινήσεις για ορισμένα σηµεία που περιγράφονται στον Οδηγό του Προγράμματος και τις εγκεκριμένες τροποποιήσεις του,
  • την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση της πράξης (επένδυση/έργο) εκ µέρους του ΕΦΕΠΑΕ και των εταίρων του,
  • την επιτυχή ολοκλήρωση της πράξης από το ∆ικαιούχο σύµφωνα µε τον Οδηγό του Προγράμματος και την απόφαση ένταξης και χρηματοδότησής της,
  • την πλήρη απορρόφηση της ενίσχυσης (∆ηµόσιας Χρηµατοδότησης/ επιχορήγησης) που αναλογεί στον εγκεκριμένο προϋπολογισµό της πράξης του ∆ικαιούχου.

Από το µεριά του ∆ικαιούχου, κρίνεται σκόπιµο να µελετήσει µε ιδιαίτερη προσοχή τον Οδηγό και να επωφεληθεί από το περιεχόµενό του.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων είναι μια δύσκολη, επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία για τις ενταγμένες επιχειρήσεις. Η Αγροσύμβουλος Ο.Ε. αναλαμβάνει την καθοδήγηση και την τεχνική υποστήριξη για την υλοποίηση των επιχειρηματικών σας σχεδίων.

Άρχικός Οδηγός Υλοποίησης Έργων των ΜΜΕ

Δείτε επίσης, πως τα χρηματοοικονομικά εργαλεία της ΕΤΕΑΝ ΑΕ μπορούν να υποστηρίξουν τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην υλοποίηση των επενδύσεών τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για να ενημερωθείτε άμεσα με την προκήρυξη νέου προγράμματος, καθώς η Αγροσύμβουλος έχοντας εμπειρία σε επιδοτούμενα προγράμματα, πιστεύει πως η έγκαιρη προετοιμασία για την ένταξη στο πρόγραμμα αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την επιτυχημένη ολοκλήρωσή του.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e – book για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

espa-ebook


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας