αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Καλλιέργεια Στρελίτσιας (Πουλί του Παραδείσου) | Καλλιεργητικές Τεχνικές

Η Στρελίτσια προέρχεται από τη Νότια Αφρική, αλλά έχει γίνει δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο ως φυτό διακόσμησης σε κήπους, πάρκα και εσωτερικούς χώρους. Η εξωτική της εμφάνιση και η εύκολη συντήρησή της την καθιστούν πολύ αγαπητή.

Διάβασε Περισσότερα »

Καλλιέργεια Ζαμιοκούλκα | Καλλιεργητικές Τεχνικές

Ο Ζαμιοκούλκας είναι ένα δημοφιλές φυτό διακόσμησης εσωτερικού χώρου λόγω της ευκολίας στη φροντίδα του και της ανθεκτικότητάς του σε αρκετές συνθήκες. Προέρχεται από την Αφρική και ανήκει στην οικογένεια των Araceae.

Διάβασε Περισσότερα »

Καλλιέργεια Μαράντας | Καλλιεργητικές Τεχνικές

Το Maranta είναι ένα γένος πολυετών φυτών που ανήκει στην οικογένεια των Marantaceae. Είναι γνωστό και ως “Μαράντα”, και περιλαμβάνει πολλά είδη που είναι δημοφιλή για την εσωτερική διακόσμηση λόγω των όμορφων, χρωματιστών φύλλων τους.

Διάβασε Περισσότερα »

Καλλιέργεια Μπουκαρνέας | Καλλιεργητικές Τεχνικές

Η Μπουκαρνέα είναι ένα ξεχωριστό φυτό εσωτερικού χώρου με αργή ανάπτυξη και με καταγωγή από το Μεξικό. Είναι ιδανικό φυτό για αρχάριους, αφού μπορεί να αντέξει στην ξηρασία. 

Διάβασε Περισσότερα »

Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας | Επανενεργοποίηση

Επανενεργοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας (ΤαΜιΔΑΕ). 

Διάβασε Περισσότερα »

Υπομέτρο 5.2 | Πρόσκληση

Δημοσιεύθηκε στις 04/03/2024 η πρόσκληση για την ένταξη στο Υπομέτρο 5.2 «Επενδύσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκαλούνται στο γεωργικό κεφάλαιο (ζωικό και πάγιο) από φυσικά φαινόμενα, δυσμενείς καιρικές συνθήκες και καταστροφικά γεγονότα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022 (ΠΑΑ).

Διάβασε Περισσότερα »

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας