αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Διάβασε στο blog

Ενημερωμένα θέματα που εσείς μας ζητήσατε.

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων | Νέοι Αγρότες 2016

Μοιράσου το:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

H περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης των φακέλων υποψηφιότητας του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» παρατείνεται έως 16-01-2017.

paratasi-neon-agrotoni-2016

Ενημέρωση 16/12/2016

Λόγω της καθυστέρησης που έχει παρουσιαστεί στην παράδοση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του πληροφορικού συστήματος του μέτρου 6.1, σας ενημερώνουμε ότι έχει υπογραφεί και αποστέλλεται στην ΕτΚ για δημοσίευση, τροποποίηση της πρόσκλησης του μέτρου σύμφωνα με την οποία,

α) Ως περίοδος για την απόκτηση ονόματος και κωδικού χρήστη για καταχώρηση αίτησης στήριξης – φακέλου υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 31-10-2016 έως και 23-12-2016. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και τις 23-12-2016.

β) Ως περίοδος σύνταξης και οριστικοποίησης των αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας από την οποία τεκμαίρεται το εμπρόθεσμο της υποβολής αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 31-10-2016 έως  και 16-01-2017.

γ) Ως περίοδος έγκρισης αυτών ορίζεται η μετά την 30-1-2017 περίοδος σύμφωνα με τα οριζόμενα στo Κεφάλαιο Γ.

δ) Εγγεγραμμένοι υποψήφιοι στο ΠΣΚΕ που αδυνατούν να οριστικοποιήσουν την αίτηση στήριξης στο υπομέτρο 6.1 με υπαιτιότητα του ΠΣΚΕ, πριν την κρίσιμη ημερομηνία για την επιλεξιμότητά τους, έχουν το δικαίωμα να οριστικοποιήσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους χωρίς συνέπειες, μέχρι τις 31-12-2016. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή να έχουν ημερομηνία έκδοσης προγενέστερη της κρίσιμης για την επιλεξιμότητά τους ημερομηνία.

Το τέταρτο σημείο αφορά περιπτώσεις όπως π.χ. υποψήφιος ο οποίος έκλεισε το 41ο έτος του στις (π.χ.) 20.11 (δηλαδή κατά τη διάρκεια της πρόσκληση, δηλαδή μετά τις 31.10)

ή π.χ. υποψήφιος για τον οποίο κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης (δηλαδή μετά τις 31.10) παρήλθαν οι δώδεκα μήνες από την ημερομηνία κατά την οποία είχε χαρακτηριστεί νεοεισερχόμενος

Όλοι αυτοί λοιπόν που δεν μπόρεσαν να οριστικοποιήσουν με υπαιτιότητα που δεν οφείλεται σε αυτούς έχουν το δικαίωμα οριστικοποίησης της αίτησης τους μέχρι 31.12.2016

 

Γνωρίζεις τι ισχύει;

 Θέλεις να γίνεις Νέος Αγρότης;

 

| Ελάχιστα απαιτούμενα στρέμματα ανά καλλιέργεια |

| Διαδικασία Εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών |  

| Τι είναι ημερομηνία Πρώτης Εγκατάστασης; | 

| Συχνές ερωτήσεις| 

| Ενημερωτική ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ | 

Ενημέρωση 25/11/2016

H περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης των φακέλων υποψηφιότητας του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» παρατείνεται έως 23-12-2016.

Οι υποψήφιοι, αφού υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) τις αιτήσεις στήριξης-φακέλους υποψηφιότητας, οφείλουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα εργασίμων ημερών από την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στο ΠΣΚΕ, δηλαδή έως και τις 9-1-2017, να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Επικοινώνησε μαζί μας ή συμπλήρωσε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Στείλε μας την ερώτηση σου

Ένας συνεργάτης μας, θα σας δώσει μια απάντηση γρήγορα και τεκμηριωμένα.

Επικοινώνησε μαζί μας